Skrbimo za varnost in toplino vašega doma!
ZARADI KOLEKTIVNEGA DOPUSTA BO POSLOVALNICA INTEROKNO OD DNE 27.4.2020 DO 4.5.2020 ZAPRTA! ZA VSA DODATNA POJASNILA SMO VAM NA VOLJO
051 386 605

Alu ograje

Vsakemu izmed nas se pojavlja želja po svoji hiši z lepo urejeno okolico, katere slike in oblike rišemo bodisi v sanjah, na papirju, nekateri tudi v resničnosti. K lepo urejeni hiši z vrtom, okolico in seveda dvoriščem z garažo spada tudi ograditev našega družinskega koščka na zemlji. V podjetju INTEROKNO smo poskrbeli tudi zato.

ALU ograje podjetja INTEROKNO so skrbno izdelane iz ALU ekstrudiranih profilov, katerih življenjska doba je praktično neomejena, če izključimo mehanske poškodbe. Profili so lahko eloksirani ali prašno lakirani z novimi postopki, kateri ustrezajo strogim ekološkim predpisom.

Največjo pozornost smo tukaj namenili ravno montaži ograj. ALU ograja naj bo trdna in močna. Z posebnimi vroče cinkanimi montažnimi konzolami zagotovimo veliko togost na vpetju ograje.

Balkoni

Včasih ni dovolj, da si prihranite vzdrževanje samo pri dvoriščni ograji. Pri podjetju INTEROKNO vam ponujamo tudi ALU balkonske ograje. Tudi tukaj bomo prisluhnili vašim željam in potrebam. Ponujamo vam atraktivne videze in izvedbe ALU ograj.

Prednost ALU ograj INTEROKNO

Nosilnost - aluminij je gradbeni element, ki je stabilen in ima daljšo življenjsko dobo od drugih materialov. Predstavlja nam dobro investicijo za dolga leta.

Ekologija - aluminij ni toksična kovina in ne oddaja v okolico nikakršnih plinov in strupenih izcedkov, kar pomeni veliko prednost pri varovanju okolja.

Ekonomija pri cenovno sprejemljivi investiciji ograje, veliko prihranimo pri kasnejšem vzdrževanju, ker tega praktično sploh ni. Barva aluminija dolga leta ohranja svežino in strukturo.

Zaščita pred pogledi - z različnimi gostotami in širinami vertikalnih elementov na ograji lahko zastremo neželen pogled na naše dvorišče, balkon ali vrt.

Interokno - skrbimo za varnost in toplino doma!