Skrbimo za varnost in toplino vašega doma!
ZARADI KOLEKTIVNEGA DOPUSTA BO POSLOVALNICA INTEROKNO OD DNE 27.4.2020 DO 4.5.2020 ZAPRTA! ZA VSA DODATNA POJASNILA SMO VAM NA VOLJO
051 386 605

Lesena vrata

So preizkušena tradicija in dobra izbira za vse ki si želite topel, varen dom in prijetno klimo. Modele smo prilagodili modernim smernicam ter obenem ohranili klasične rustikalne oblike. Vsi naši modeli vhodnih vrat so izdelani skrbno in z občutkom.

Izvedba lesenih vhodnih vrat:

 • za dobro statično stabilnost imajo lesena vhodna vrata v krilu vgrajen kovinski okvir, ki zagotavlja odlično stabilnost tudi pri ekstremnih pogojih nizke in visoke temperature ali vlažnosti
 • v osnovi so opremljena z varnostno ključavnico s tritočkovnim zaklepanjem
 • imajo tri pare trodimenzionalno nastavljivih nasadil
 • zatesnjena so z dvojnim tesnilom
 • dvakrat lakirana z ekološko sprejemljivimi lazurami na vodni osnovi
 • možnost izbire različnih lesov: smreka, macesen, hrast, meranti ali oreh

   

  Vse modele lahko opremimo z dodatki, ki bodo vrata vizualno spremenili in povečali njihovo funkcionalnost. Izbor dodatkov je pester in obširen: različna ornamentna, vitražna in fuzijska stekla, posebne kljuke, ročaji, cilindri, zaščitni profili in mreže, varovala odpiranja, kukala, samozapirala, pisemske lopute, trkala in drugo.

  Na željo se lahko lesena vhodna vrata izdelajo s prekrivno masko iz aluminija na zunanji strani. S tem se lesenim vhodnim vratom še poveča trajnost, predvsem pa odpade potreba po obnavljanju površinske zaščite lesa zunaj.
Kliknite za povečavo!
Rustikal HT
Kliknite za povečavo!
Rustikal 623
Kliknite za povečavo!
Trend 105
Kliknite za povečavo!
Trend 120
Kliknite za povečavo!
Trend145
Kliknite za povečavo!
Trend170
Kliknite za povečavo!
Trend 185
Kliknite za povečavo!
Trend 185 stranski del
Kliknite za povečavo!
Trend 220