Skrbimo za varnost in toplino vašega doma!
ZARADI KOLEKTIVNEGA DOPUSTA BO POSLOVALNICA INTEROKNO OD DNE 27.4.2020 DO 4.5.2020 ZAPRTA! ZA VSA DODATNA POJASNILA SMO VAM NA VOLJO
051 386 605

komarniki

Komarniki

Kadar si zaželite v stanovanju svežega zraka ob odprtem oknu so komarniki podjetja INTEROKNO za Vas prava rešitev.

Kljub odprtemu oknu mrčes nima dostopa v vaš dom. Komarniki so učinkovita in estetska zaščita pred mrčesom, brez škodljivih insekticidov. Široka paleta različnih vrst komarnikov in barv omogočata, da se lahko prilagodimo vsaki vaši želji in zahtev.

Fiksni komarniki so cenovno zelo ugodna rešitev, ki jo lahko uporabimo kjer ne moremo ali ne želimo rolo komarnika. Možna je tudi vgradnja pod roleto. Komarniška mreža je vpeta v okvir, katerega pritrdimo na podboj okna. Tukaj sta na voljo dve vrsti teh komarnikov, to sta standardni, kateri je pritrjen zunaj na podboj z z-držali ali magneti, ali pa potopni komarnik, kateri se skrije v podboj in se zunaj z njim poravna. To je najbolj estetska rešitev fiksnega komarnika.
fiksni komarniki
Fiksni komarniki
fiksni komarniki 2
Fiksni komarniki
fiksni komarniki 2

 

Rolo komarnik je zagotovo najbolj uporabna zaščita proti mrčesu. Ko jih ne potrebujemo, jih enostavno zvijemo v omarico. Ob uporabi posebnih adapter profilov jih lahko vgradimo pod žaluzijo ali roleto. Tudi tukaj vam ponujano široko paleto barv, katere izberete iz RAL lestvice. 

Za balkonska vrata ali drsna vrata na teraso so najbolj uporabni stranski komarniki. Enodelno izvedbo uporabimo pri enokrilnih vratih, dvodelno pri drsnih ali dvokrilnih vratih. Za zapiranje komarnika skrbi magnetni trak, kateri je vstavljen po celotni vertikali komarnika, kar pomeni 100% tesnenje.

Med rolo komarnike spada tudi komarnik, kateri je vgrajen v roleto, t.i. integriran komarnik. To je najugodnejša rešitev vertikalnega rolo komarnika, saj je praktično neviden, ko je navit v roletno omarico. Ko ga potrebujemo ga enostavno izvlečemo v spodnji položaj in ga fiksiramo s pritiskom navzdol. Enako to storimo, ko ga ne želimo več v zaprtem položaju.

Krilni komarnik je rešitev za družinske hiše. Poleti želimo biti čim več zunaj na zraku, vendar pa vedno rabimo nekaj stvari, ki se nahajajo znotraj hiše. Prav krilni komarnik je namenjen velikemu številu prehodov skozi vrata. Ima posebne tečaje, ki namesto nas skrbijo, da se vrata za nami zaprejo. Tako imamo brez-skrbne prehode skozi vrata, ne da bi mrčes prišel v hišo.

Komarnik plise je novost v ponudbi podjetja Interokno. Je zelo enostaven za uporabo, čiščenje in vzdrževanje. Uporabimo ga, kadar želimo funkcionalen komarnik na večjih odprtinah, kot so drsna ali drsno-dvižna vrata.

Sestavljen je iz ALU profilov, katere lahko izbirate v standardni beli, rjavi ali srebrni barvi, inovativnega

vzdržljivega mehanizma in plisirane mreže.

Prednosti:

  • ALU profili so lahko barvani po RAL karti
  • Dimenzije možne do širine 350cm in višine 235cm
  • Globina profila 25mm - vgradnja je možna tudi pod roleto
  • zelo nizek prag

komarniki right teaser