Skrbimo za varnost in toplino vašega doma!
ZARADI KOLEKTIVNEGA DOPUSTA BO POSLOVALNICA INTEROKNO OD DNE 27.4.2020 DO 4.5.2020 ZAPRTA! ZA VSA DODATNA POJASNILA SMO VAM NA VOLJO
051 386 605
Velux

Strešna okna Velux

Okna, senčila ter ostali dodatki vodilnega svetovnega proizvajalca strešnih oken ustvarjajo odlične možnosti urejanja prijetnih, svetlih mansard.

Stalna zaloga najpogosteje uporabljenih modelov strešnih oken VELUX v našem skladišču omogoča dobave brez nepotrebnega čakanja. Priporočamo vam, da montažo strešnih oken prepustite našim monterjem ali drugim pooblaščenim krovcem, saj velja ob strokovni montaži strešnih oken VELUX skupaj z izolacijskim vgradnim setom BDX 10-letna garancija.

Primerna strešna okna za vašo mansardo lahko izberete med številnimi modeli z oznakami GGL, GGU, GZL, GPL, GHL, GPU ter različnimi sistemi upravljanja od ročnega do daljinsko vodenega. Za vsa strešna okna VELUX vam nudimo tudi privlačen izbor notranjih in zunanjih senčil ter rolet.

VELUX strešna okna s sredinskim vpetjem ponujajo veliko za svojo ceno in so zelo praktična. Ročica za odpiranje je nameščena zgoraj, kar pomeni, da imate na voljo veliko prostora za rokovanje z vašimi okni. Zelo enostavno je tudi čiščenje, ki je praktično neovirano. Neposredno pod ta okna lahko namestite tudi pohištvo, kar odpiranja ne bo oviralo.

VELUX strešna okna s sredinskim vpetjem so na voljo v poliuretanski in leseni izvedbi. Okno z električnim pogonom INTEGRA® v poliuretanski ali leseni izvedbi ponuja udobje s pritiskom na gumb.

Naraven lepljen borov les brez vidnih dolžinskih spojev, impregniran in lakiran z dvema slojema prozornega akrilnega laka na vodni osnovi.

Na zunanji strani so leseni deli okna zaščiteni z aluminijastimi prekrivnimi profili v temno sivi barvi.

Plastificirano strešno okno, ki ne potrebuje vzdrževanja. Izdelano je iz lepljene lesene sredice in oblito s poliuretanom.

Leseni deli na zunanji strani so zaščiteni z aluminijastimi prekrivnimi profili v temno sivi barvi.

Površina je na vseh delih zaobljena, zato je čiščenje z vlažno krpo zelo enostavno in hitro.

Izbirate lahko med različnimi vrstami zasteklitev.
Standardna zasteklitev --73G vam nudi optimalno ugodje in varnost. Notranje lepljeno steklo preprečuje, da bi se steklo ob morebitnem razbitju, razsulo v notranjost, zunanje kaljeno steklo pa je odporno na udarce.

Lepljeno steklo je kombinacija dveh zlepljenih stekel, ki se ob razbitju ne razsujeta v notranjost in tako zagotavlja varnost za vas in vašo družino. Priporočamo, da vsa strešna okna opremite z zasteklitvijo --73G, še posebno tam kjer se dnevno zadržujete.

Oglejte si tehnične lastnosti strešnih oken VELUX tukaj.

Podjetje VELUX vedno skrbi za kakovost, tako v celoti kot tudi pri vsakem detajlu. Za vodotesen spoj med vašo kritino, ostrešjem in oknom so na voljo namenske obrobe. Namesto trakov sekundarne kritine lahko uporabite tudi izolacijski vgradi set, kateri je zelo priporočljiv. Monterji podjetja INTEROKNO so strokovno usposobljeni za kvalitetno vgradnjo strešnih oken VELUX.

V današnjem času je potrebno razmišljati o prihrankih energije. Da lahko zagotovimo učinkovito toplotno izolativnost enakomerno okoli celega okna, je v izolacijskem setu tudi izolacijski okvir.

Vgrajeno strešno okno

S pravilno uporabo senčil boste poleti preprečili vdor toplote v bivalni prostor, pozimi pa preprečili izgubo le-te. Senčila vam tud pomagajo regulirati dnevno svetlobo.

V ponudbi lahko najdete zunanje mrežasto senčilo, ki ustavi sončno toploto tudi do 80%, kljub temu pa ohranja razgled in preprečuje segrevanje stekla.

V sklop notranjih senčil štejemo tako imenovano SIESTA senčilo in žaluzije. Predvsem so ti tipi senčil namenjeni dekoraciji, zaščiti pred svetlobo in dodatni toplotni izolaciji. Posebnost SIESTA senčila je, da vam popolnoma zatemni prostor tudi ob najmočnejšem soncu.

velux teaser