Skrbimo za varnost in toplino vašega doma!
ZARADI KOLEKTIVNEGA DOPUSTA BO POSLOVALNICA INTEROKNO OD DNE 27.4.2020 DO 4.5.2020 ZAPRTA! ZA VSA DODATNA POJASNILA SMO VAM NA VOLJO
051 386 605

police left teaser

Okenske police

Dopolnite okna s skrbno izbranimi okenskimi policami. Da jih boste lahko uskladili z okni ali okoljem, imamo za vas široko izbiro zunanjih in notranjih okenskih polic.

Vljudno vabljeni v naš salon, kjer si lahko ogledate vse tipe, barve in materiale okenski polic.

Granit je zaradi svoje sestave daleč najpogostejši in tehnično najpomembnejši kamen. Njegova struktura, barvna raznolikost, trdota (trdnost) in časovna obstojnost mu zagotavlja izredno uporabnost za notranje in zunanje površine, tudi v področjih kjer so mehanske in vremenske obremenitve najhujše. Zaradi teh lastnosti se granit za okenske police odlično obnese.

Marmor je kristalna kamenina in nastaja s kristalizacijo kamenin v globinah zemlje ter tektonskimi premiki pri visokih temperaturah. Z obarvanostjo, ki je povezana z določeno transparenco - preglednostjo, se je marmor uveljavil že v Antiki kot zelo plemenit material.

Police iz marmorja priporočamo predvsem za uporabo v notranjih prostorih.

Tehnični marmor je industrijski proizvod, narejen s pomočjo kombinacij naravnih marmorjev, ki predstavljajo 95% mase in 5% sintetičnega poliestra v funkciji veziva. Dobljeno mešano kamnino odlikujejo tehnične, fizikalno-mehanske in estetske lastnosti, podobne ali celo kakovostnejše od tistih, ki jih vsebujejo naravni marmorji. Tehnični marmor se uporablja na vseh področjih, kjer se običajno uporablja naravni marmor. Ker vpija zelo malo vode je zelo odporen proti madežem in se odlično čisti.

Ponudba polic iz umetnega marmorja.

Aluminijaste police so namenjene za zunanjo uporabo. Izdelane so iz zlitine Al-Mg-Si in imajo izredno dolgo življensko dobo. 5% nagib omogoča idealno odtekanje vode, sprednji zaslon pa preprečuje madeže na fasadi. ALU police so dobavljive v beli, temno rjavi in srebrni barvi.

Lesene police so izdelane iz drobljenih lesenih delcev, pomešanih z umetno smolo. Z zgornje in spodnje strani so prevlečene z laminatom, ki je odporen na vročino, vodo in mehanske poškodbe.

Trdna osnova, privlačen videz in visoka odpornost so odlike, ki govorijo v prid lesenim notranjim policam.

Notranje okenske PVC police so izdelane iz enakega PVC materiala kot okna. Z zgornje strani so prevlečene s folijo v različnih barvah. Z rezanjem jih je možno prilagoditi na ustrezno dimenzijo tudi na licu mesta.

police teaser