Skrbimo za varnost in toplino vašega doma!
ZARADI KOLEKTIVNEGA DOPUSTA BO POSLOVALNICA INTEROKNO OD DNE 27.4.2020 DO 4.5.2020 ZAPRTA! ZA VSA DODATNA POJASNILA SMO VAM NA VOLJO
051 386 605

Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije so priročna senčila, namenjena uporabi v poslovnih ali stanovanjskih objektih.

Obstaja več vrst zunanjih žaluzij, ki se razlikujejo glede na vrsto lamel (C-65, C-80, F-80 in Z-75), načinom vgradnje (vidna, podometna), načinom upravljanja (ročno, električno) ter različnimi izvedbami (Krpan, Krater, na žična vodila).

Prednosti zunanjih žaluzij so:

  • Regulacija svetlobe: Z reguliranjem kota lamel vam žaluzije omogočajo kontrolo nad količino svetlobe in zasebnosti v prostoru. Omogočajo pretok svetlobe tudi v spuščenem stanju, kar je njihova prednost v primerjavi z drugimi senčili.
  • Stabilnost: Lamele zunanjih žaluzij so toge in stabilne tudi pri neugodnih vremenskih razmerah, kar zagotavljavjo C in Z oblike lamel (lamele imajo zaobljene robove ter so vodene v stranskih alu vodilih).
  • Dolga življenjska doba: Zunanje žaluzije imajo ob pravilni uporabi in upoštevanju navodil za vzdrževanje dolgo življenjsko dobo.
  • Nestandardna oblika: Možna je tudi izdelava nestandardnih oblik (za poševno izdelana okna).
  • Sodobnost: Žaluzije so izdelane iz kvalitetnih materialov in modernih barv, zato naredijo moderen videz objekta.
  • Enostavnost za uporabo: Zunanje žaluzije so zelo enostavne za uporabo. Po vaši želji se jih lahko upravlja tudi na električni motorni pogon.

NOVOST v naši ponudbi je zunanja žaluzija KRATER. Prednost tipa Krater je v enostavnejši izdelavi in vgradnji. Žaluzijo je možno po montaži takoj uporabljati, neodvisno od izvedbe fasade, Pri Krater žaluziji so možne številne opcije vgradnje integriranega rolo, plise ali drsnega komarnika ter številne druge prednosti, ki jih standardni sistem zunanjih žaluzij ne omogoča.

 

Poseben sistem omogoča, da se med podboj okna in zunanje žaluzije lahko namestijo rolo komarniki.

Ta sistem je posebej priporočljiv pri podometni vgradnji zunanjih žaluzij, kjer je to nujno potrebno, saj je servis komarnika mogoč brez demontaže senčila.

 

rolete teaser